De Voorzorg en PXL breken met ziekenkasbrilletje

Op 20 en 21 april sloot Hogeschool PXL voor de tweede keer haar deuren voor de studenten. Op zoek gaan naar alternatieve manieren om te leren, dat stond centraal tijdens deze tweedaagse. Jongeren zichzelf laten ontdekken door hen uit hun comfortzone te halen, is ook één van de speerpunten van de ‘Op Eigen Benen Staan’-campagne van De Voorzorg. Daarom dat we met plezier onze deuren openzetten om deze jonge talenten te ontvangen en uit te dagen. Net zoals bij de ‘Silicon Valley’-wedstrijd wisten deze youngsters ons te verbazen.

Van bril tot juweel9u: De studenten van PXL MAD palmen de gloednieuwe Brilba(a)r in. De opdracht: komaf maken met het ‘ziekenkasbrilletje’.

Maar liefst 18 studenten nestelen zich in de etalage om er hun juwelen tot, stand te brengen. En de touwtjes uit handen geven is de moeite meer dan waard. Zij toveren de monturen om tot echte pareltjes.

Guitig kiezen de studenten oude brilmonturen uit om er iets helemaal nieuws van te maken. Het proces van oude ‘brilmontuur’ naar ‘briljuweel’ is tijdens de tweedaagse live te volgen in de etalage van de Brilba(a)r.

De creaties werden verkocht aan de hand van een veiling ten voordele van 'Een hart voor Limburg'. Je kan ze wel nog bewonderen via onze Facebookpagina www.facebook.com/brilbaar.

Meer info:

Brilba(a)r
Capucienenstraat 10 | 3500 Hasselt
T 011 29 50 20
W www.brilbaar.be | E info@brilbaar.be