Multifocale glazen

Wanneer je niet meer goed ziet in de verte en moeilijkheden hebt met het lezen van teksten dan heb je nood aan een bril met multifocale glazen. Deze glazen corrigeren een beeld op elke afstand. De bovenzijde van het glas corrigeert het zicht voor ver, de onderzijde van het glas corrigeert wazige beelden voor nabij.  De onzichtbare overgangszone tussen beide zones corrigeren beelden op tussenafstanden. Kortom, de ideale oplossing voor een comfortabel zicht op elke afstand.

Onze multifocale glazen zijn onderverdeeld in drie categorieën, elk met hun specifieke eigenschappen.

Iview

Allround multifocaal glas met universeel ontwerp, goed en comfortabel zicht. 

Iview Comfort

Natuurlijke kijkervaring met een beter nabijzicht en zachte overgang tussen ver- en nabijzicht. Functioneel ontwerp. 

Iview Premium

Gepersonaliseerd ontwerp volgens de laatste nieuwe freeform slijpmethode in functie van kijkgewoontes, vorm en grootte van het gekozen montuur. Maximale gezichtsscherpte in elke kijkrichting. Meest natuurlijk en stabiel zicht. Snelste gewenning. 

Omdat we zeker zijn van onze producten geven we 1 maand gewenningsgarantie. In het begin is het dragen van een multifocale bril vaak even wennen. Wanneer je de bril regelmatig draagt en het gewenningsgevoel toch achterwege blijft, zorgt Brilba(a)r voor een gepaste oplossing zoals bv. omruilen naar een ander type of overschakeling naar bifocale of enkelvoudige glazen.

Maak een afspraak of kom langs in één van onze winkels